Afdruk

Afdruk

Masalo BeNeLux
Inh. Sandra Hermanowski
Schönecker Weg 3
12555 Berlin

Telefoon: +31852087333
E-mail: shop@masalo.nl

BTW-ID: DE364628443

Bescherming van intellectueel eigendom
Teksten, afbeeldingen, geluiden, grafieken, animaties en video’s en hun rangschikking op onze website vallen over het algemeen onder de bescherming van het auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciĂ«le doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of aan derden ter beschikking worden gesteld. Tenzij anders aangegeven, worden alle handelsmerken op onze website beschermd door het merkenrecht. Via onze website wordt geen licentie verleend voor het gebruik van intellectueel eigendom van ons of van derden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de internetvoorschriften.

Voorbehoud van waarschuwing
Mocht de inhoud of presentatie van onze pagina’s in strijd zijn met de rechten van derden of wettelijke voorschriften, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Het opheffen van een mogelijke schending van industriĂ«le eigendomsrechten afkomstig van deze pagina’s door de eigenaren van de industriĂ«le eigendomsrechten zelf, kan niet plaatsvinden zonder onze toestemming. Als er terecht bezwaar wordt aangetekend tegen de inhoud, verplichten wij ons deze onmiddellijk te verwijderen zonder aanvullend verzoek van een juridisch adviseur. Wij zullen alle kosten die u maakt zonder voorafgaand contact volledig afwijzen en behouden ons het recht voor om een tegenvordering in te dienen wegens schending van de bovengenoemde bepalingen.

Informatie over online geschillenbeslechting:
Online verkopers zijn wettelijk verplicht om op hun websites te verwijzen naar het EU-platform voor online geschillenbeslechting. Dat doen we hieronder.
De Europese Commissie biedt op

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

een platform voor online geschillenbeslechting (ODR). U vindt ons e-mailadres in ons impressum. Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan de geschillenbeslechting.