Getuigenissen

Blader door honderden getuigenissen van onze klanten. We garanderen de echtheid en kunnen natuurlijk de bronnen verifiĂ«ren. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Masalo Manchet na een paar weken. Voordat je een negatief rapport schrijft, neem dan contact met ons op met foto’s zodat we je kunnen helpen. We hebben een aantal beoordelingen voor je vertaald

Disclaimer

Hoewel veel klanten onmiddellijke verlichting van de pijn melden, kan het zijn dat dit voor jou niet het geval is. Het kan langer duren om van je tenniselleboog / golferselleboog af te komen en natuurlijk kan het zijn dat de Masalo Manchet niet voor jou werkt. Epicondylitis is een medisch probleem en medische problemen zijn altijd individueel. Het genezingsproces is voor iedereen anders en hangt af van veel factoren. Alleen al om juridische redenen kunnen en mogen we geen genezingsgarantie geven. Veel beterschap!

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 456 reviews)

Verbetering binnen een paar dagen

11. oktober 2023

Ik moet zeggen dat de eerste 3 dagen van het dragen van de manchet een hele aanpassing was, maar het was het waard. Voorheen zat ik op een pijnschaal van 9, nu al op 5 en dat binnen een paar dagen.

Omdat ik zelf gediplomeerd fysiotherapeut ben, had ik al eerder veel dingen zelf geprobeerd en uitgevoerd, maar zonder succes. Het einde van het verhaal was dat ik 5 maanden niet heb kunnen werken in mijn beroep omdat de pijn te hevig was en het niet meer mogelijk was om het te belasten.

Toen kwam ik jullie website tegen en in eerste instantie was ik sceptisch of het zou helpen. Maar ik vond dat er iets moest gebeuren, ongeacht hoeveel de manchet kost.

Nou, het duurde even om hem om te doen en de juiste pasvorm te krijgen. Maar dankzij de ervaringsverslagen en de tips van meneer Röder krijg je gevoel voor de manchet en, zoals je al schreef, dat het lichaam zich eerst moet aanpassen.

Je zult nu waarschijnlijk lachen, maar ik voel al een lichte interne jeuk in mijn peesaanhechting als ik de manchet draag, wat een positief teken is voor mijn lichaam en me vertelt dat het genezingsproces in gang is gezet.

Ik zal iedereen die te maken heeft met epicondylitis jouw manchet aanraden.

Melanie Schäfer, via Email

Antwoord van Masalo.nl

Hallo mevrouw Schäfer,

Hartelijk dank voor uw geweldige ervaringsverslag en voor het gebruik van onze ondersteuning.

We zijn blij met uw snelle succes en natuurlijk met uw aanbevelingen.

We kennen allemaal zelf de pijn en de impact die deze blessure heeft op onze levenskwaliteit.

Blijf aan de bal en neem gerust contact met ons op als we je kunnen helpen.

Goed herstel!

Eric Siebert

Na 4 weken met een manchet kon ik weer tennissen

25. september 2023

Mijn pijn in mijn linkerelleboog begon net op tijd voor het zomerse tennisseizoen begin mei 2022. Afspraken voor een bezoek aan de dokter lagen al weken in het verschiet. Ik kwam toen masalo tegen op internet. Ik besloot de manchet te kopen en nadat ik hem had omgedaan, droeg ik hem wekenlang, zelfs ’s nachts (natuurlijk werd de manchet regelmatig gewassen). Na 4 weken kon ik weer tennissen met de manchet. Na ongeveer 2 maanden droeg ik de manchet alleen nog om te tennissen. Vandaag, meer dan 1 jaar later, ben ik helemaal pijnvrij. Ik ben helemaal blij.

JĂ¼rgen Schirmacher, Leimen

Antwoord van Masalo.nl

Hallo meneer Schirmacher,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn erg blij dat u weer met plezier en zonder pijn kunt tennissen, zoals het hoort.

Het is echt heel goed dat u de sleeve blijft dragen als voorzorgsmaatregel tijdens zware inspanningen zoals tennissen, zodat u altijd bescherming heeft die u zoveel mogelijk kan beschermen tegen nieuwe epicondylitis.

We wensen je veel tennisplezier en het allerbeste.

Vriendelijke groeten

Je Masalo team

Harry Röder

Ik ben blij dat de manchet beschikbaar is

7. september 2023

Ik had 13 weken lang pijn en kon ’s nachts niet slapen. Sinds ik de manchet 24 uur per dag draag, ben ik pijnvrij in het dagelijks leven en ’s nachts. Ik heb nog wel een beetje problemen op mijn werk. Dankzij het team kun je alle vragen stellen en krijg je meteen antwoord en ze zijn echt behulpzaam. Ik ben blij dat de manchet bestaat.

Tanja Fries, 66904 BrĂ¼cken

Antwoord van Masalo.nl

Hallo mevrouw Fries,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn altijd blij als gebruikers contact opnemen en naar ons advies luisteren. Dan lukt het meestal altijd met beter worden ?

Heb geduld totdat het helemaal genezen is en pijnvrij is met en zonder het verband. Leg de manchet echter niet buiten bereik, helaas kan epicondylitis terugkomen. Het zijn actieve mensen die er last van hebben en die zijn soms ongeduldig?

We raden aan om de manchet uit voorzorg te dragen als je hem meer moet belasten. Als je echter weer “overvallen” wordt, doe de manchet dan meteen weer om en het duurt maar een paar dagen voordat het probleem over is.

We wensen je het allerbeste en mocht er iets gebeuren, dan helpen we je graag.

Vriendelijke groeten

Harry Röder

Baan gered

4. augustus 2023

Mijn dokter heeft me geadviseerd om van baan te veranderen, ik heb nog een paar jaar voordat ik met pensioen kan en ik werk al meer dan 40 jaar in een slagerij. Sinds ik de manchet op mijn werk draag, is de pijn aanzienlijk verminderd. Ik kan hem alleen maar aanraden – hij is trouwens gemakkelijk schoon te maken.

Franziska Farber, Daleiden, via Facebook

Zeer goed

15. juli 2023

Mijn ergotherapeut raadde me de steun aan en ik heb hem meteen online gekocht en ik moet zeggen dat hij perfect past en doet wat hij moet doen. Ik ben zo dankbaar omdat specialistische afspraken moeilijk te realiseren zijn. Gewoon geweldig op het werk en in het dagelijks leven. Het is het gewoon waard. Ik heb een paar keer per jaar last van mijn armen door mijn werk en nu heb ik een remedie zolang het er is. Goed gemaakt, wasbaar wat belangrijk is in mijn werk en ik heb zelfs de kosten vergoed gekregen door het bedrijf omdat ziekteverzuim hem meer geld kost.

Daniel Nieseck, Biesenthal

Schrijf je eigen ervaringsverslag